Shitës i rregullt
Presheva.com/shop

Numri i telefonit
+381-62-1542-701

shes shtepine ne qytetin e bujanocit afer komunes dhe shkolles se mesme sezai surroi . shtepia eshte nje kateshe posedon mbi 550 metra truall . shtepia eshte nje kateshe posedon 2 dhoma gjumi 4×4,2

sallonin 4×7  banjo 2,5×3,5  ode verore 3.5×4  dhe garazhe per makine . dhe shume depo prapa shtepise per gjera elementare shtepiake.

shtepia eshte e banueshme posedon kopshtin e mbjellur uje te pishem  largesi ajrore 100m me komunen dhe 100 metra me shkollen e mesme ,

ju faleminderit na kontaktoni ne nr : +381-62-1542-701 ose ne viber +49-176-6111-8924  FIX:017-652-482