Latest Classifieds in Biznesi dhe punë

Cisterna plastike 1000L

Preshevë €70.00

Cisterna plastike 1000 litra, me mbrojtese alumini.Dimenzioni: 1m x 1.20mCmimi 70 euroPer porosija me shume se 3 copa ulje qmimi.