Latest Classifieds in Paisje pune

Inkupator per vezë

Preshevë €0.00

Inkupator per 100 veze

Karrika

Preshevë €12.50

Ne shitje karrige me kembe hekuri galvanizuar (cinkovan) , shume praktike per bare , lokale,  restorante,  oborre per ambjente te jashtme dhe

Cisterna plastike 1000L

Preshevë €70.00

Cisterna plastike 1000 litra, me mbrojtese alumini.Dimenzioni: 1m x 1.20mCmimi 70 euroPer porosija me shume se 3 copa ulje qmimi.