SHPËRNDAJE

Kryetari i shoqatës Amza shqiptare në Novi Sad, Demo Berisha ka deklaruar se takimet me drejtues institucional si Këshilli kombëtarë shqiptarë, deputet popullor dhe ambasadën shqiptare të akredituar në Beograd kanë qenë të mira në të gjitha periudhat.

Ai ka kërkuar fokus më të madh për interesimin e shqiptarëve që jetojnë në pjesën qendrore të Serbisë.