14.4 C
Presevo, Serbia
18.02.2019
Ballina Shoqata Amza takime me drejtues institucional si KKSH, deputet popullor dhe ambasadën shqiptare të akredituar në Beograd 47429164_209709016617010_3640009067105091584_n

47429164_209709016617010_3640009067105091584_n