14.4 C
Presevo, Serbia
18.02.2019
Ballina Shoqata Amza takime me drejtues institucional si KKSH, deputet popullor dhe ambasadën shqiptare të akredituar në Beograd 47442504_205609530327861_5927478803226951680_n

47442504_205609530327861_5927478803226951680_n