14.4 C
Presevo, Serbia
18.02.2019
Ballina Shoqata Amza takime me drejtues institucional si KKSH, deputet popullor dhe ambasadën shqiptare të akredituar në Beograd 47580436_940207076190590_7820879916936724480_n

47580436_940207076190590_7820879916936724480_n