SHPËRNDAJE

Kjo shoqat e shkrimtarëve gjat këtij viti ka pasur mjafë aktivitete duke vizituar instucionet shkollore si në komunë të Preshevës,Bujanocit dhe Medvegjës duke mbajtur orë letrare me nxënësit e ketyre shkollave.

Bilall Maliqi kryetar i Shoqatës së shkrimtarëve Feniks në Preshevë ishte mysafir i ftuar në studion e portalit presheva.com ku gjat kësaj interviste te realizuar me z.Maliqi ai foli për aktivitetin ne fjalë Karavani i Shkrimtarëve tha se ky aktivitet ka qenë mjaftë i ngjeshur mrenda këtij viti,ku dje kemi përbyllur këtë aktivitet ne shkollat fillore dhe të mesme ne komunë të Bujanocit.

Në vazhdim mund të ndiqni intervistën e plotë të realizuar me z.Bilall Maliqin..

/presheva.com