SHPËRNDAJE

Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”  ka shpallur kryetar nderi ish – kryetarin e Parlamentit të Studentëve në UP, Fazli Jashari, i cili është djali i Rifat Jashari (vëllait të komandantit legjendar, Adem Jashari).

“Për Parlamentin e Studentëve dhe studentët e UP-së është nder që një anëtar i familjes emblematike Jashari e cila dha shumë për Kosovën,  të jetë kryetar i Parlamentit të Studentëve të UP-së”,.

Ndryshe, Fazli Jashari ishte kryetar i Parlamentit të Studentëve në periudhën 2012-2013.