SHPËRNDAJE

Njoftohen të gjithë simpatizuesit e PD-së se pas shqyrtimit të dokumentacionit të Partisë Demokratike, Komisioni Republikan Zgjedhor pa asnjë vërejtje shpalli listën zgjedhore të saktë dhe të vlefshme.

Falë punës efikase dhe të palodhshme të ekipit punues dhe të gjithë aktivistëve të PD-së, edhe ky proces përfundoi me sukses të plotë.

Urojmë që puna e palodhshme të kurorëzohet me fitore në zgjedhjet e 4 nëntorit 2018 duke votuar listën ” Partia Demokratike – Dr sc Nagip Arifi” me kandidatin e saj për kryetar Sali Salihi./presheva.com/