SHPËRNDAJE
Albania’s main opposition Democratic Party leader and mayor of Tirana Lulzim Basha delivers a speech during a peaceful rally in Tirana on Saturday, Nov. 22, 2014. Tens of thousands of Albanians protested against the government's economic policies, claiming they are leading to rising taxes and energy prices and high unemployment. (AP Photo/Hektor Pustina)

Dy kandidatet për deputete të Partisë Demokratike të qarkut të Beratit, kanë dërguar një tekst identik dorëheqjeje në KQZ, që duket se është shkruar nga i njëjti kompjuter dhe e njëjta dorë.

Juvina Jani, ashtu si dhe Monika Qosja, i janë drejtuar të dyja KQZ-së me të njëjtin tekst, të njëjtin format, të njëtin tip gërme, të njëtin formulim dhe të njëjtin dizajn, çka tregon qartë se shkresa është printuar në dy kopje nga i njëjti kompjuter, duke ndryshuar vetëm emrat.

Skandali i tërheqjes së dy femrave për t’i hapur rrugën një biznesmeni në politikë, duket se po bëhet me vullnet të Lulzim Bashës.

Është e qartë se biznesmeni Veliaj po paguan të hyjë në Kuvend.(TemA)