SHPËRNDAJE

Dy goditje tërmeti kanë lëkundur Shqipërinë në orët e para të mëngjesit. IGJEM raporton se ka regjistruar dy lëkundje, e para në Vlorë e më pas tërmeti është zhvendosur në Korçë dhe Pogradec. Tërmeti i parë ka qenë në orën 03:58 dhe me një magnitudë 2.3. Epiqenda ka qenë në Karaburun, 13 Km J-P Vlorës. Tërmeti tjetër ka qenë në orët 04:51 me magnitudë 2.8 dhe epiqendër 5 km nga Llenge, Korce.

Data: 26/02/2018 Ora: 04:51:35 M=2.8

Place: 5 km nga Llenge, Korce, 15 Km J-P Pogradec 40.84° N, 20.5° E

Thellësia: 3 KM

Data: 26/02/2018 Ora: 03:58:13 M=2.3

Place: Karaburun, 13 Km J-P Vlore 40.39° N, 19.37° E

Thellësia: 17 KM