SHPËRNDAJE

Minisnti i Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj në rrejtin e tij social ka konfirmuar lajmin për e hapjen e Konsullatës së Përgjithshme në Ulqin

Një lajm fantastik për Shqipërinë e shqiptarët.

Këshilli i Ministrave të Shqipërisë, me nismë të Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme, përfundimisht ka vendosur për hapjen e Konsullatës së Përgjithshme në Ulqin! Ky vendim do t’i shërbejë veçanërisht ruajtjes së identitetit kulturor e kombëtar dhe kohezionit shoqëror e politik të faktorit shqiptar në Mal të Zi!

Ne do të vazhdojmë punën përmbajtësore në funksion të objektivit kombëtar të thellimit të marrëdhënieve mes shqiptarëve në rajon dhe themelimit të platformave të përbashkëta politike!