SHPËRNDAJE

Kryetari i Komunës së Preshevës Shqiprim Arifi përmes një postimi në rrjetin social të tij ka shkruar se:”Referendumi i 1 dhe 2 marsit i vitit 1992 për Autonomi Politike e Territoriale,me të drejtëbashkimi me Kosovën është verdikt që përmban rajonin e Luginës së Preshevës në tërësi.