SHPËRNDAJE

Kemi nevojë të ndryshojmë strategjinë se cfarë punojmë në qytetin tonë.

Pas rregullimit të infrastrukturës që kishim prioritet për vendin tani fokus do të kemi krijimin e kushteve më të mira për të rinjtë preshevarë thotë kështu në deklaratën për preshevacom kryetari i komunës, Shqiprim Arifi.

Rregullimi i stadiumit të qytetit është projekt i domosdoshëm për qytetarët tanë. Dokumentacioni teknik është në përfundim e sipër.

Detyrë e jona është të aplikojmë edhe për fonde dhe në vitin vijues të fillojnë punimet ka thënë Arifi./presheva.com/