SHPËRNDAJE

Shqiptarët e Luginës së Preshevës e dëshirojnë bashkangjitjen me Republikën e Kosovës pa shkëmbim territoresh dhe pa cenim të raportit me ndërkombëtarët, ka thënë kështu në emisionin Dossier, Shqiprim Arifi, kryetarë i komunës së Preshevës.

Sipas Arfiit bashkangjitja me Republikën e Kosovës mund të ndodh vetëm nëse nuk cenohet tërrësia territoriale e Luginës së Preshevës ka thënë Arifi./presheva.com/