SHPËRNDAJE

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi ka qëndruar sot në Prishtinë ku pati takime zyrtare me përfaqësues të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.

Në takimin e sotëm sipas kabinetit të kryetarit Arifi është diskutuar për aktualitetin politik që ka të bëjë me bisedimet Kosovë- Serbi, integrimin e shqiptarëve në këto bisedime, për gjendjen e shqiptarëve në Luginë të Preshevë dhe për tema të ndryshme që i preukupojnë qytetarët tanë./presheva.com/