SHPËRNDAJE

Si një mekanizëm ndërmjetësues në mes administratës komunale dhe politikave zhvillimore me një strategji revitalizimi ekonomik afatgjatë ka bërë një punë të jashtëzakonshme në vendin tonë.

Falënderoj stafin pranë zyrës për zhvillim ekonomik për angazhimin e tyre të palodhshëm në këto sfida të shumëta-ka shkruar kështu në rrjetin social facebook Kryetari i Komunës së Preshevës,Shqiprim Arifi./presheva.com/