SHPËRNDAJE

Alternativa për Ndryshim është parti politike në Luginën e Preshevës e përbërë ekskluzivsht nga të rinjtë luginas ka thënë kështu gjatë një prezantimi që kishte realizuar në LEAP SUMMIT në Tiranë, kryetari i komunës, Shqiprim Arifi.

Arifi ka folur për përvojat e tija në aspektin edukativo arsimorë dhe për mënyrën e jetesës në mes të dy realiteteve ati shqiptarë prej nga e ka edhe prejardhjen dhe përvojat nga një qendër europiane ku është rritur dhe edukuar.

Kryetari Arifi ka folur për sfidat në për të cilat ka kaluar ku si pikënisje kishte mësimin e gjuhës shqipe gjë të cilën e bëri me shumë dashuri dhe përkushtim.

Para studentëve në prezantimin e tijë që kishte i pari i Preshevës përçoi mesazhe që duhet ndjekur të rinjtë tanë për të patur shoqëri të shëndoshë./presheva.com/

Fjalimi im në LEAP SUMMIT- Tiranë

Gepostet von Shqiprim Arifi am Samstag, 29. Februar 2020