SHPËRNDAJE

Skuadra e Shkupit është në fazën e fundit të përgatitjeve para udhëtimit për në Skoci, ku do të përballet me skuadrën e Glasgow Rangers, në kuadër të raundit të parë eliminator të League Europa, më 12 korrik. Bunjamin Shabani, para nisjes për në Skoci, theksoi se është i kënaqur nga përgatitjet e zhvilluara në Bollu të Turqisë, ndërsa beson se ekipi ka marë formën e vet para kësaj sfide eliminatore në League Europa.

“Ishim për 11 ditë në Bollu të Turqisë , ku kishim kushte shumë të mira . Kaluam shumë mirë. Punuam sipas planit të paraparë dhe për tu përgatitur sa ma mirë. Besoj se shumë të përgatitur e presim skuadrën e Glasgow-it”, tha në fillim Bunjam Shabani.

Mesfushori Shabani , është i mendimit se me planin e përgatitjes në Turqi, ndeshjet e zhvilluara dhe stërvitjet shtesë në Shkup, janë të mjaftueshme që FC Shkupi të përballet me ekipin e favorizuar dhe mirënjohur të futbollist skocez.