SHPËRNDAJE

Disa të rinj shqiptarë në Gjermani kanë vendosur që një shume të madhe të parave t’ua vënë në flakë.

Madje ata dëgjohen teksa flasin dhe komentojnë djegien e këtyre parave.

Madje, siç duket në përshkrimin e videos ky gjest i tyre ka ardhur pas një video të realizuar më parë nga disa të rinj të cilët i kanë futur në ujë paratë.