SHPËRNDAJE

Mundësi shqiptar Gzim Selmani, që së fundmi debutoi në divizionin “NXT”, në kuadër të Kampionatit të mundjes së botës të quajtur WWE, mbrëmë ka fituar titullin e parë.
Së bashku me një tjetër garues grupi “The Authors of Pain” fitoi titullin “Dusty Rhodes Tag Team Classic” dhe pas triumfit janë shprehur se s’ka asnjë garues më të mirë se ta.

Këtë e tha në gjuhën shqipe deri sa paralajmëronte fazën e ardhshme drejt debutimit në divizionin e parë të WWE.