SHPËRNDAJE

Një djalë nga Lezha i cili nuk dëshëron të identifikohet ka dërguar disa foto pranë redaksisë sonë.

Aty duket një laborator i vërtetë i rritjes së bimës së cannabisit në kushte jo natyrore.

Djali i cili dëshëron të mbetet anonim, tregon se këtë laborator e ka ndërtuar katër kate nën tokë në Gjenevë të Zvicrës.

Me sa duket biznesi po i ecën mirë dhe ende nuk është spiunuar nga dikush apo të jetë “shqetësuar” nga policia vendase. Ndiqni në vijim fotot që do t’ju lenë pa mend.