SHPËRNDAJE

Personi që kujdeset për look-un e Kim Kardashian është shqiptar. Mario Dedivanovic është artisti shqiptar, që kujdeset për make-upin e një prej personazheve më të njohura të showbizit ndërkombëtar.

Dedivanovic është me prejardhje shqiptare nga Mali i Zi, dhe shumë i kërkuar në Shtetet e Bashkuara, ku edhe vazhdon karrierën e tij prej shumë vitesh.