SHPËRNDAJE

Shtabi i Krizave aktualisht nuk po mendon për vendosjen e masave të reja, dhe ato që janë në fuqi pritet të japin rezultate, tha sot imunologu Srdja Jankoviç.

Masat që kemi miratuar disa kohë më parë do të japin rezultate nëse i zbatojmë ato në mënyrë të vazhdueshme dhe rigoroze, dhe mbi të gjitha dua të them që të shmangim kontaktin, distancën fizike, të mbani maska, higjenën e duarve, dezinfektimin dhe gjithçka tjetër që mund të kontribuojë në mos transmetimin e virusit nga personi në person, tha ai. është Jankoviç për TV Pink, përcjell presheva.com.

Nuk ka rregulla dhe ne mund të bëjmë vetëm statistika në mënyrë që të dimë se çfarë është më e zakonshme dhe çfarë është më pak e shpeshtë, theksoi Jankoviq.

Për fat të mirë, shtoi ai, simptoma e buta klinike janë më të zakonshme, megjithatë, në nivelin individual, ne nuk mund të parashikojmë me siguri se kush do të përkeqësohet./presheva.com/