SHPËRNDAJE

Një mbledhje e Shtabit të Krizave të Serbisë për luftën kundër koronavirusit është planifikuar në ora 11, në të cilën do të propozohen masa më të rrepta, siç njoftoi Kryeministri Ana Brnabiq dy ditë më parë, dhe këto janë maska ​​të detyrueshme si brenda, ashtu dhe jashtë në të gjithë Serbinë. Si dhe ndalimi i tubimeve të organizuara./presheva.com/