SHPËRNDAJE

Për shkak të situatës së krijuar nga CoVID-19, Shtëpia e Shëndetit do të prolongojë deri me datën 20 prill dhënien e certifikatave për shoferë të kategorisë B dhe C.

Për çdo ndryshim do të ju informojmë me kohë.

Ju faleminderit për mirëkuptim thuhet në njoftimin e drejtoris së Shtëpisë së Shëndetit Presheva në Preshevë./presheva.com/