SHPËRNDAJE

Shtëpia e Shëndetit në Preshevë e gatshme për ti shërbyer pacientët në këtë situatë të jashtëzakonshme.

Drejtori i këtijë institucioni shëndetësorë, Driton Salihu për portalin preshevacom ka konfirmuar se është përgatitur edhe auto ambulancë e veçantë për pacientë që dyshohen për virusin Corona dhe të njejtit duhet ti transportojmë në qendrat e specializuara epidemiologjike dhe infektive./presheva.com/