SHPËRNDAJE

Konkursi shpallet më datë 30 Janar 2020 dhe zgjatë 8 ditë.

Kërkohen 5 Mjekë/e, 2 Stomatologë/e, 12 Motra (teknik) Medicional/e, 2 Motra (teknik) të Stomatologjisë, 2 Laborantë/e, 3 Pastrues/e higjienikë dhe 1 Shofer

Dokumentet e kompletuara duhen të dorëzohen tek Sekretaria e Shtëpisë së Shëndetit në Preshevë./presheva.com/

Për më shum info:
http://www.nsz.gov.rs/live/trazite-posao/poslovi-oglasi