SHPËRNDAJE

Shes shtepine e cila ka dalje ne rrugen “15 nentori” dhe “Rruga e rinise” .
 Shtepia eshte e pa perfunduar , dy kateshe me dy lokale.
 Per informata me te hollesishme mund te lajmroheni ne numrat:

 +381 629659499
 +381 17681186