SHPËRNDAJE

Kryetari i Partisë Demokratike, Dragan Shutanovac, sot me rastin e tryezës së parë për dialogun e brendshëm për Kosovën, tha se kjo parti pret që në parlament të ketë dialog të vërtetë dhe jo të imagjinuar.

Ai tha për agjencinë e lajmeve Beta, se parlamenti është vendi i duhur për dialog për çështje me rëndësi për shoqërinë dhe shtetin.

“Presim që të hapet debat parlamentar dhe jo dialog i imagjinuar”, tha Shutanovac. Ndryshe, në qeverinë e Serbisë dje është mbajtur takimi i parë i grupit punues për të mbështetur dialogun e brendshëm për Kosovën.

/presheva.com