SHPËRNDAJE

Reperi i njohur, Arian Agushi apo Gold AG, njihet si njëri ndër personat më solidar dhe bamirës.

Ai në të gjitha intervistat e tij tregon përkushtimin ndaj fesë që ka.

Goldi bashkë me futbollistin Milot Rashica dhe hoxhën Halil Kastrati kanë shpërndarë iftar për nevojtarët.

Këtë e ka bërë të ditur vet Goldi në një postim në Instagram, ku shihet me dyshen në pritje të iftarit.

Iftari iu shpërnda nevojtarëve te Jetimët e Ballkanit në Prizren.