SHPËRNDAJE

Teksa dhimbja e dhëmbit bëhet e padurueshme, ekzistojnë disa truke mjaft të thjeshta dhe praktike për tu qetësuar. Këto produkte janë natyrale dhe gjenden lehtësisht në shtëpitë tona. Në fillim prisni një fetë qepë dhe vendoseni në zonën që i’u dhëmb. Në pak minuta, kjo zonë do të qetësohet.

Një tjetër mënyrë është ajo me kanellë. Përtypni pak kanellë dhe do të vini re që zona e acaruar e gojës do të qetësohet. Dhe në fund përtypja e majdanozit luan rol qetësues për dhëmbët. Vlen të theksohet se duhet të vendosni një pjesë në dhëmbin që ju ndieni dhimbje.