SHPËRNDAJE

Kompania Emirates ka publikuar një përmbledhje video prej 2 minuta në të cilën shihet ngjyrosja dy javore e një aeroplani Boieng 777.

Kjo kompani ka hangarin më të madh në botë për ngjyrosje të aeroplaneve, dy herë më të madh se sa një fushë futbolli, ndërsa për ta ngjyrosë një Boieng 777 nevojitet një ekip prej 30 personave, procesi zgjat 2 javë dhe punohet pa ndërprerë 24 orë në ditë.