SHPËRNDAJE

Në aktivitetin e lansimit për Mate 10, Mate 10 Pro dhe Mate 10 Porsche Design, Richard Yu, Drejtori Ekzekutiv i grupit të biznesit të konsumit të Huawei, zbuloi një lajm interesant në një intervistë me CNET.

Rezulton se Samsung dhe LG nuk janë kompanitë e vetme që aktualisht punojnë në telefonin e palueshëm, dhe Axon M i ZTE nuk mund të jetë i vetëm në treg ​​për një kohë të gjatë.

Yu thotë se Huawei tashmë ka një prototip të një pajisje të tillë. Kompania kineze nuk do ta lansojë atë në 2017, megjithatë. Nga ana tjetër, celularët mund të debutojnë vitin e ardhshëm, i cili është edhe viti kur Samsung pritet të lëshojë Galaxy X-në e tyre të palueshëm.

Huawei është duke pritur që të marrë pozicion më të lartë në teknologjinë më të mirë të ekranit fleksibël, dhe gjithashtu dëshiron të krijojë një dizajn mekanik më të mirë se ajo që ka tani. “Ne kemi dy ekranet, por ne ende kemi një boshllëk të vogël. “, citohet Yu.

CEO vazhdon të jetë optimist për të ardhmen e kompanisë së tij, duke besuar se do të bëhet krijuesi i parë i smartfonëve në botë në një pikë në të ardhmen, duke tejkaluar Samsung dhe Apple në proces.