SHPËRNDAJE

Kur hekurosni rrobat ndonjëherë rastësisht hekurosni diçka që nuk do të duhej

Qoftë kur është fjala për gjurmë në fanellë apo në pëlhurë sintetike, njëherë kur e kaloni lehtësisht hekurin mbi atë vend të ndjeshëm ndaj nxehtësisë, mund të jetë e sigurt që ajo pjesë e hekurt e hekurit është ngjitur.

Edhe pse pothuajse është e pamundshme t’i eliminoni gjurmët kur hekuri të ftohet, si duket disa adhurues të pastrimit kanë zbuluar trukun që ka sukses.

Kërkoni në barnatoren më të afërt paracetamol.

Kur të ktheheni në shtëpi, lidheni hekurin në korrent elektrik dhe kurdiseni në gradë të nxehtë. Me ndihmën e pincës apo të darëve të vogla mbani tabletën e paracetamolit, fërkojeni në pllakë të nxehur hekurin tuaj.

Do të duhej të shihnit se si gjurmët vetë zhduken.

Nëse nuk ndodh kështu, shtoni nxehtësinë e hekurit, mirëpo kini kujdes të mos i digjni gishtat.

Dëshironi ta shihni trukun? Shikoni videon në vazhdim.