SHPËRNDAJE

Portokall

Teksa pak kohë më parë kemi treguar sesi qërohet veza në kohë reale, apo shega, në këtë rast do të ndalemi tek portokalli.

Në video-n në fjalë do t’ju tregojmë një teknikë fare të thjeshtë sesi ju ta qëroni mjaft lehtë dhe pa u bërë pis.