SHPËRNDAJE

uje_me_limon

Migrena është një shqetësim që mund të shndërrohet në makth për një pjesë të madhe të popullsisë. Ekzistojnë metoda të ndryshme që na ndihmojnë për eleminimin e saj.

Përmes një recete të thjeshtë vetëm me, ujë, lëng limoni dhe dy lugë kripë. Kombinoni këto përbërës bashkë, prisni për disa minuta. Kripa duhet të jetë e një kualiteti të mirë.

Kripa roze e Hiamalajave (gjendet dhe tek ne) është shumë e mirë për shkak të 80 mineraleve të ndryshme që ajo përmban (përfshirë magnez.)

Konsumimi i kripës ka provuar se rrit nivelet e serotonin, e cila ndihmon për të shuar dhimbjen dhe inflamacion.