SHPËRNDAJE

Ndërtesa e re e Qendrës tregtare botërore në New York ka hapur dyert pas 13 viteve nga sulmi terrorist i 11 shtatorit 2001.

Ndërtimi i kësaj ndërtese ku kanë qenë “kullat binjake” ka zgjatur 8 vite, dhe tani është ndërtesa më e lartë në Amerikë me vlerë 3.8 miliardë dollarë, ka 104 kate dhe e lartë 541 metra dhe zyrtarisht quhet “One World Trade Center”.