SHPËRNDAJE

Këngëtari i njohur shqiptar Sinan Vllasaliu ka lansuar projektin e tij për fundvit të titulluar “Pa 1 pa 2”.

Teksti dhe muzika e kësaj kënge janë përgatitur nga Ilir Berani, ndërsa orkestrimi nga Virusi.

“Emracom” është producent i “Pa 1 pa 2”.