SHPËRNDAJE

Është bashkëshortja e njërit prej këngëtarëve më të dashur të skenës sonë shqiptare.

Bëhet fjalë për Sinan Hoxhën, këngëtari i cili i rezistoi shumë fuqishëm evoluimit të rrymave muzikore dhe hyrjes në treg të artistëve të rinj.

E tani, vëmendjen më të madhe po e merr bashkëshortja e tij Andrra Destani e cila prej vitesh është aktivizuar në fushën e biznesit dhe si e tillë po përflitet për pamjen e gjithçka që promovon përmes rrjeteve sociale.

Edhe kësaj radhe, me doemos të bië në sy bukuria e saj e mahnitshme dhe linjat tipike prej modeleje të cilat i fshehin aq mirë statusin e të qenit nënë.