SHPËRNDAJE

Sipas Komisionit Republikan Zgjedhor (RIK,) deri më tani janë numëruar 97,62 % e votave dhe kemi vetëm rezultatin preliminar. Rezultatin përfundimtar (nese nuk ka ndonje ankese) të votave për zgjedhjet e 4 Nëntorit për KNSH do ti marrim të enjteë. Kalkulacionet tjera jane relevante!- shkruan në fb bartësi i listës së APN-së, Arbër Pajaziti.