SHPËRNDAJE

Stankovic
Situata e sigurisë në tri komunat në jug të Serbisë – Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë është stabile dhe nuk ka indikacione që të përkeqësohet, ka deklaruar kryetari i trupit Koordinues Zoran Stankoviq.

“Organet mbikqyrëse dhe vetqeverisja lokale po bëjnë të gjthë aktivitetet që ti shmangen çfardo situate që mund të sjellin deri tek prishja e situatës së sigurisë” ka thënë Stankoviq. /presheva.com/