SHPËRNDAJE

SkodaSuperb-01

Skoda ka zbuluar modelin e ri në Motor Show të Gjenevës.
Kjo makinë e re ka të gjitha kualitetet për të qenë një super makinë, Skoda SuperB ka një pamje mahnitëse dhe mbi të gjitha ka një dizajn të ri.
Brendia mund të themi ka një stil tradicional, kurse tani ka një teknologji të avancuar.
Modeli i ri do të ketë motor të ndryshëm duke filluar nja 1.4 litër benzinë dhe një motor tjetër 2.0 litër ku do të shoqërohen me nga një marsh automatik DSG.
Çmimi pritet të bëhet publik pas Motor Show Gjenevë.

SkodaSuperb-02

SkodaSuperb-03

VIDEO: