SHPËRNDAJE

Të gjithë ata që e shfrytëzojnë rrjetin social Snapchat, për të komunikuar nëpërmjet mesazheve që zhduken pas një kohe, ka një lajm jo të mirë.

Mundësia përmes së cilës, humbnin mesazhet e shkëmbyera, mund të mos ekzistojë pas nëj kohe të shkurtër, Reuters raporton se Snapchat do ta largojë opsion, në favor të postimeve sa më të hapura dhe popullarizimit të platformës.

Sistemi i ri, pritet t’i sjellë këtij rrjeti social më shumë bashkëpunime me median, që nënkupton edhe më shumë reklama dhe përfitime. Asgjë nuk do të përbëhet publike pa dijenisë e shfrytëzuesit, nëse nuk e zgjedhin vetët opsionin “Our Stories”. Mirëpo, ky veprim do ta humbte efektin kryesor dhe ndër më të rëndësishmit, që e ka popullarizuar shumë që kush është lansuar.