SHPËRNDAJE

Dy sofrat preshevare në një zë.
Tinguj e molodi të vjetra e të njohura për Ju, në një harmoni të re.

Black in White Presheve, sjell para jush këngtarët e mirënjohur Nefail Ibrahimi Nefa dhe Flamur Iljazi Buli.

Te Villa Ada, në rimën shqiptare me Nefën dhe Buli te Villa 1936.

Pa fund në ndjesi gazmore në pragë të festave bashkë me sponosrët e Luginës së Preshevës

Në traditë të gjatë e brez pas brezi në traditë e festë, këngë të vjetra qytetare.

Në një seri videosh të realizuara të dy këngëtarët preshevar sjellin një repertoar të pasur e të paharrueshëm.

Këngë të sofrës për shumë dolli gëzimesh./presheva.com/