SHPËRNDAJE

Bëhet fjalë për një anketë të gazetës “Marca”, e cila lexohet nga tifozët e Real Madridit. Duhet e habitshme, por tifozët Madrilen nuk pajtohen se Mallenco ka vendos për El Classico.

Gazeta si përgjigje kishte vendosur disa opcione për të cilën kishin vendosur tifozët. Shumë ka pasë dyshime në këtë ndeshje, apo më mirë të themi se nga Reali thonë se këto situata kanë vendosë për fituesin.

Të nisim nga dueni ndërmjet Pique dhe Bale, pas së cilën Gareth Bale mbeti i shtrirë. Tifozët mendojnë se ky nuk ka qenë penallti.

Shikojeni:

 

Ngjajshëm ka qenë edhe kur gjuajta e Ronaldos kur goditi Fabregasin, nuk ka qenë penallti, topi nga gjuajtja e lirë ka goditur dorën e cila ka qenë për trupi. Kështu e konsideron 70% e tifozëve.
Mendimet janë të ndara kur bëhet fjalë për faullin e Pepe ndaj Neymar, por 53% e tyre mendojnë se nuk ka qenë penallti. Eshtë interesante se këtë si shembull e kanë marrë Barcelona, së bashku me penalltinë e Ronaldos, se ata janë dëmtuar më shumë.

Shikojeni:

 

Inçizimi ka treguar se faull ndaj Ronaldos ka pasë, por jashtë zonës. Këtë qartë e kanë parë 90% e njerëzve që kanë votuar këtë anketë.

 

Vendimi për ta larguar Sergio Ramos dhe akordim të penalltisë e ka ndarë përgjysmë. Lexuesit e Marcas, 51% e tyre thonë se ka qenë penallti dhe se referi nuk ka gabuar. Tek Reali thonë se Undiano Mallenco me këtë vendim ka ndikuar në rjedhën e ndeshjes së El Classico.

 

Në fund, kur bëhet fjalë për penalltinë e Iniestas, 81% e lexuesve konsiderojnë që Carvajal dhe Alonso me forca të përbashkëta kanë rrëzuar Inietan.