SHPËRNDAJE

Panairi ndërkombtar “Prishtina 2018” i organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës dhe mbështetur nga Qeveria e Republikës së Kosovës do të bëj hapjen solemne sot në ora 11:00 .
Panairi ofron komunitetin e biznesit dhe i forcon urat e bashkëpunimit, ura të cilat forcojnë rrugëtimin e secilit prej nesh, së bashku drejt familjes evropiane.
Në këtë edicion marrin pjesë më tepër në 160 ndërmarrje nga Kosova, rajoni dhe vendet e Evropës, faktorë të cilët e bëjnë këtë Panair, Panairin më të madh dhe më të vizituar në Ballkanin Perëndimor.
Po ashtu, në ceremoninë e hapjes do të jenë të pranishëm struktura politike vendore, rajonale dhe më gjerë.