SHPËRNDAJE

Ju njoftojmë se vorrimi i vogëlushit Flamur Kadriu-t do të bëhet me 12.10.2018 ( E premte) pas namazit të Xhumasë.

Ngushëllime edhe njëherë familjes, shoqërisë dhe të gjithëve që kanë ndjerë dhimbjen sikur ne. Allahu familjes i dhashtë sabrin. Durimi është më i ëmbël se mjalti.

Shpërndane këtë postim ta shohin sa më shumë njerëz që të marrin pjesë në vorrimin e vogëlushit./presheva.com/