SHPËRNDAJE

Sot do bëhet ceremonia e vendosjes së gurthemelit për ndërtimit të objektit të Pikës së Përbashkët kufitare mes Kosovës dhe Maqedonisë, Bellanoc-Stançiq.
Sipas njoftimi të Qeverisë, në këtë ngjarje shumë të rëndësishme mes dy vendeve, do të marrin pjesë shumë personalitete publike të Kosovës dhe të huaj.

Hapja e ceremonisë bëhet sipas agjendës në vijim:

14:00 – 14:10 Nataliya APOSTOLOVA, Shefe e Zyrë së BE-së në Kosovë

14:10 – 14:20 Samuel ŽBOGAR, Shef i Zyres së BE-së në Maqedoni

14:20 – 14:30 Enver HOXHAJ, Zëvendëskryeministër i Kosovës

14:30 – 14:40 Bujar OSMANI, Zëvendëskryeministër i Maqedonisë

14:40 – 15:00 Vendosja e gurthemelit.